ICT voor de agrarische sector

ICT voor de agrarische sector

ALS BEDRIJF IN DE AGRARISCHE SECTOR ZOEK JE NATUURLIJK HELE ANDERE  ICT OPLOSSINGEN DAN HET GEMIDDELDE KANTOOR. WAT EEN TOEVAL: DAAR ZIJN WIJ SPECIALIST IN!

Als bedrijf in de agrarische sector weet jij als geen ander dat sommige apparatuur het gewoon moet doen. Zo denken wij er ook over. Daarom leveren wij al onze gebruikelijke diensten ook op maat voor de agrarische sector.

Wat dacht je van een stabiele internetverbinding op jouw complete terrein, in de schuren én verderop in het veld? Ja hoor, dat kan gewoon. Maar ook onze andere oplossingen leveren wij precies op maat. Verwacht niks minder dan totale ontzorging, zodat jij je op het belangrijkere werk kan concentreren.

Sommige apparatuur moet gewoon doen. Dat geldt ook voor ICT.

Wij zorgen er voor dat dit gewoon werkt:

IT beheer

Proactief onderhoud van jouw hardware en software, zodat deze altijd functioneel en up-to-date is. Geen problemen oplossen, maar problemen voorkomen.

Camera's

Houd toezicht op jouw erf met onze camera’s, ook gewoon vanaf je smartphone, laptop of tablet. Perfect voor bewaking en toezicht op bezoekers en personeel, maar ook om de situatie in de stal in de gaten te houden.

Internet & verbindingen

Snelle, stabiele en veilige verbindingen op jouw complete terrein, tot de uithoeken van het veld. Geen stal zonder WiFi!

Moderne werplek

Met onze moderne werkplek heb jij alles wat je nodig hebt, altijd toegankelijk via elk apparaat. Of je nu aan de keukentafel zit, in de stal aan het werk bent of op de tractor in het veld.

Hardware

Jouw computers, servers, printers en andere hardware correct aangesloten en werkend in één netwerk, ook over lange afstanden.

ICT-SUPPORT VOOR LELY CLUSTER BENELUX EN T4C/HORIZON SYSTEMEN​

Als TamCom detacheren wij applicatiebeheerders voor de programma’s Horizon en T4C in opdracht van Lely Cluster Benelux. Hierbij verzorgen wij technische support voor de besturingssystemen voor agrarische melkmachines. Dat geeft TamCom een unieke positie in de markt, waar ICT en de agrarische sector elkaar doorkruisen.

De meerwaarde van de online back-up van TamCom

De online backup software is gekoppeld aan een management tool hierin zijn de backup taken van alle klanten zichtbaar. Indien er problemen voordoen met het maken van de dagelijkse back-up worden deze gerapporteerd. Op deze manier kan TamCom preventief ingrijpen om deze taken weer te herstellen. (TamCom zal met zorgvuldigheid deze dienst uitvoeren en bewaken, echter kan TamCom niet aansprakelijk gesteld worden voor het functioneren van de back-up software en de beschikbaarheid van de online back-up bestanden.)