ICT voor de agrarische sector

ICT voor de agrarische sector

Als bedrijf in de agrarische sector zoek je mogelijk andere ICT-oplossingen dan het gemiddelde kantoor. Wat een geluk: daar zijn wij specialist in!

Met je bedrijf in de agrarische sector weet jij als geen ander dat je niet meer zonder goed werkende ICT kan. Zo denken wij er ook over. Daarom leveren we onze gebruikelijke betrouwbare diensten óók op maat voor de agrarische sector!

Wat dacht je van een stabiele internetverbinding, niet alleen in huis, maar ook in de schuren én achter in het veld? Ja hoor, dat kan gewoon. Maar ook onze andere oplossingen zijn uitermate geschikt voor de agrarische sector. Verwacht niks minder dan totale ontzorging, zodat jij je op jouw eigen werk kan concentreren.

Jouw apparatuur moet het gewoon doen. Dat geldt ook voor jouw ICT.

WIJ LATEN DIT VOOR JE WERKEN

Camera's

Houd toezicht op jouw erf en stallen met onze camera’s, ook gewoon vanaf je smartphone, laptop of tablet. Perfect voor bewaking of zicht op een afkalfruimte.

Hardware

Jouw computers, printers, smartphones en andere hardware correct aangesloten en in verbinding met elkaar.

ICT BEHEER

Proactief onderhoud van jouw hardware en software, zodat deze altijd functioneel en up-to-date is. Problemen voorkomen in plaats van oplossen.

Moderne werplek

Met onze moderne werkplek heb jij alles wat je nodig hebt, altijd toegankelijk via elk apparaat. Of je nu aan de keukentafel zit, in de stal loopt of op het land bent.

Internet & verbindingen

Stabiele en veilige internetverbindingen in alle stallen, op jouw erf en zelfs tot in de uithoeken van het veld.

LELY T4C/HORIZON

Vanuit TamCom leveren wij support aan de Lely Centers van het Cluster BeNeLux. Dit betreft het verhelpen van verstoringen in het Lely management programma Horizon/T4C voor melkmachines.

De meerwaarde van de online back-up van TamCom

De online backup software is gekoppeld aan een management tool hierin zijn de backup taken van alle klanten zichtbaar. Indien er problemen voordoen met het maken van de dagelijkse back-up worden deze gerapporteerd. Op deze manier kan TamCom preventief ingrijpen om deze taken weer te herstellen. (TamCom zal met zorgvuldigheid deze dienst uitvoeren en bewaken, echter kan TamCom niet aansprakelijk gesteld worden voor het functioneren van de back-up software en de beschikbaarheid van de online back-up bestanden.)