Camera’s voor het mkb

Bedrijfswaarneming

Wilt u op uw smartphone, laptop of tablet kunnen zien wie het erf op rijdt of op het erf heeft gereden. Of wilt u de stand van zaken in de (afkalf)stal zien? Dat kan met de camerasystemen van TamCom.

Overal beschikbaar

De camera’s zijn met het internet verbonden, dus is het mogelijk om de camera’s overal ter wereld te bekijken.

Kwaliteitsgarantie

Een camerabeveiligingssysteem waarbij de geselecteerde camera’s zijn uitgekozen voor toepassingen op agrarische bedrijven, water en stofbestendig en getest voor het agressieve stalklimaat.

Installatie

Naast de cameraproducten biedt TamCom ook installatie en maatwerk op locatie aan.

"Door middel van de camera oplossingen van TamCom kan ik nu zorgeloos van mijn bedrijf weg, met 1 klik op mijn telefoon krijg ik extern toegang tot de live beelden van mijn camera systeem. Zo houd ik altijd zicht op de voor mij belangrijke zaken!"
Melkveehouder M. Brouwer, Barneveld
(erf bewaking en afkalfstal)

De meerwaarde van de online back-up van TamCom

De online backup software is gekoppeld aan een management tool hierin zijn de backup taken van alle klanten zichtbaar. Indien er problemen voordoen met het maken van de dagelijkse back-up worden deze gerapporteerd. Op deze manier kan TamCom preventief ingrijpen om deze taken weer te herstellen. (TamCom zal met zorgvuldigheid deze dienst uitvoeren en bewaken, echter kan TamCom niet aansprakelijk gesteld worden voor het functioneren van de back-up software en de beschikbaarheid van de online back-up bestanden.)