Internet en verbindingen voor het mkb

Internet en verbindingen

Welk type verbinding je ook zoekt, wij kunnen het regelen en hebben er de juiste apparatuur voor. Supersnel zakelijk glasvezel internet en een goed lokaal netwerk, bedraad en draadloos, ons team installeert en maakt het mogelijk. Met de nieuwste technieken profiteer je overal optimaal van een stabiele verbinding. 

Point to point

Met onze draadloze Point-to-Point-technologie zorgen wij voor een krachtige netwerkverbinding tussen twee locaties of gebouwen. Geen kabels en geen graafwerk. Dit is zelfs over grote afstanden mogelijk.

wi-fi 

Ben jij klaar voor de nieuwste technieken, zoals Wi-Fi 6? De Wi-Fi oplossingen die wij bieden zijn klaar voor de toekomst en passend voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om een enkel Access Point of een volledig managed Wi-Fi netwerk, wij zorgen voor stabiele, snelle en veilige verbindingen. 

Internetaansluitingen/ abonnementen

Het klinkt als heel vanzelfsprekend, maar een goede internetaansluiting is nog steeds de basis voor jouw netwerk. Wij bieden alle beschikbare vaste aansluitingen op jouw adres. Daarnaast kunnen we ook draadloze 4G/5G verbindingen verzorgen op locaties waar vaste aansluitingen niet mogelijk of optimaal zijn.

Wij geven graag advies over de beste mogelijkheden voor jouw (nieuwe) locatie. We verkennen met elkaar de opties en kunnen dit met de juiste apparatuur mogelijk maken.

De meerwaarde van de online back-up van TamCom

De online backup software is gekoppeld aan een management tool hierin zijn de backup taken van alle klanten zichtbaar. Indien er problemen voordoen met het maken van de dagelijkse back-up worden deze gerapporteerd. Op deze manier kan TamCom preventief ingrijpen om deze taken weer te herstellen. (TamCom zal met zorgvuldigheid deze dienst uitvoeren en bewaken, echter kan TamCom niet aansprakelijk gesteld worden voor het functioneren van de back-up software en de beschikbaarheid van de online back-up bestanden.)