Internet en verbindingen voor de agrarische sector

Internet en verbindingen voor de agrarische sector

Internet en verbindingen

Welk soort verbinding je ook zoekt, wij kunnen het regelen en hebben er de juiste appartuur voor. Supersnel zakelijk glasvezel internet of alle mogelijke lokale data verbindingen, bedraad en draadloos, ons team installeert en maakt het mogelijk. Met de nieuwste technieken profiteer je overal optimaal van stabiele data verbindingen. 

Point to point

Met Point-to-Point kunnen we voor een krachtige en stabiele draadloze verbinding tussen twee locaties/gebouwen zorgen. Geen kabel, geen graafwerk, maar hoge kwaliteit Access Points die continue en direct met elkaar in verbinding staan. Dit is zelfs over grote afstanden mogelijk, dus een uitkomst op veel erven.

 

Managed wifi 

De Managed WiFi oplossingen die wij bieden verhelpen alle Wifi ergernissen. Altijd automatisch contact met het sterkste Access Point waar je op dat moment ook bent. De meest uitgebreide beveiling, enkel toegang met vertrouwde apparatuur, onderhoud en beheer op afstand, alles is hierin mogelijk.

Internetaansluitingen/ abonnementen (+4G/5G)

Naast vaste internetverbindingen kunnen we ook draadloze 4G/5G verbindingen regelen voor locaties waar vaste aansluitingen niet mogelijk of optimaal zijn.

Wij geven graag advies over de beste mogelijkheden voor jouw (nieuwe) locatie. We verkennen met elkaar de opties en kunnen dit met de meest geavanceerde apparatuur mogelijk maken.

De meerwaarde van de online back-up van TamCom

De online backup software is gekoppeld aan een management tool hierin zijn de backup taken van alle klanten zichtbaar. Indien er problemen voordoen met het maken van de dagelijkse back-up worden deze gerapporteerd. Op deze manier kan TamCom preventief ingrijpen om deze taken weer te herstellen. (TamCom zal met zorgvuldigheid deze dienst uitvoeren en bewaken, echter kan TamCom niet aansprakelijk gesteld worden voor het functioneren van de back-up software en de beschikbaarheid van de online back-up bestanden.)