Moderne werkplek voor het mkb

De moderne werkplek van TamCom

Onze moderne werkplek is de basis van jouw organisatie. Alles wat jij nodig hebt, veilig toegankelijk via elk apparaat en op elke locatie. Of het nou thuis op de bank is, in de trein of aan het zwembad: jij kan bij al je gegevens wanneer dat nodig is.

Ben jij je laptop of telefoon, en daarmee ook je goede humeur vergeten mee te nemen naar kantoor? Geen probleem: op een ander apparaat werk je gewoon verder.

Voordelen van de moderne werkplek

De moderne werkplek garandeert flexibel en efficiënter werken. Al jouw data niet meer lokaal maar in de cloud, zodat deze altijd en overal toegankelijk is. Veilig en zonder het risico om belangrijke bestanden kwijt te raken. Intern en extern samenwerken is met de moderne werkplek van TamCom eenvoudiger dan ooit.

De moderne werkplek is overal beschikbaar. Je bent niet langer gebonden aan een vaste locatie of aan je eigen computer. Snel een document inzien vanaf je telefoon wanneer je niet aan je bureau zit is geen enkele moeite. Je beschikt over een identieke online omgeving met je vertrouwde werkplek en up-to-date software op al je apparaten.

Laat jouw moderne werkplek door ons verzorgen. Wij migreren  jouw bestaande omgeving veilig naar de cloud, overzichtelijk en vanzelfsprekend zonder gegevensverlies.

5 Redenen om te kiezen voor de moderne werkplek

voorspelbare kosten

Onvoorspelbare kosten maken plaats voor vaste maandelijkse uitgaven in de vorm van abonnementen of software licenties.

Slimmer werken

Op ieder apparaat werken en communiceren met relaties, waar en wanneer je wilt.

Minder kwetsbaar

Je bent niet meer afhankelijk van een of meerdere eigen servers; al jouw data is gewoon toegankelijk vanuit de cloud.

Flexibiliteit

Tijdelijk meer medewerkers aan het werk? Dan schaal je eenvoudig op en weer af. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Samenwerken

Met meerdere collega's samenwerken in hetzelfde document vanuit je vertrouwde programma's, dat kan gewoon.

De meerwaarde van de online back-up van TamCom

De online backup software is gekoppeld aan een management tool hierin zijn de backup taken van alle klanten zichtbaar. Indien er problemen voordoen met het maken van de dagelijkse back-up worden deze gerapporteerd. Op deze manier kan TamCom preventief ingrijpen om deze taken weer te herstellen. (TamCom zal met zorgvuldigheid deze dienst uitvoeren en bewaken, echter kan TamCom niet aansprakelijk gesteld worden voor het functioneren van de back-up software en de beschikbaarheid van de online back-up bestanden.)