Horizon / T4C Systeem

complete systemen exclusief voor Lely klanten

Zonder twijfel, wij zijn dé specialist als het gaat om systemen voor Lely klanten. Al meer dan 18 jaar ondersteunen wij gebruikers van Lely apparatuur en Lely Centers als ICT partner. We leveren maatwerk systemen, speciaal geconfigureerd voor het gebruik van het Horizon management systeem. Voor deze essentiële systemen verzorgen wij daarnaast ook reparaties, onderhoud, cloud back-up en beveiliging.

Voorkomen van storingen met preventief onderhoud

Voor de geavanceerde robot techniek van Lely is een betrouwbaar computersysteem een onmisbare schakel. Het invoeren en raadplegen van actuele data moet ten alle tijden mogelijk zijn. 

OmDaarom voeren wij bij nagenoeg alle klanten jaarlijks onderhoud uit om storingen te voorkomen en een optimale werking te garanderen. Middels een uitgebreide hardware test kunnen we vroegtijdig mogelijke problemen detecteren en preventief (onder garantie) onderdelen vervangen. Tevens zorgen we voor updates, opschoning en veilige schoonmaak van componenten.

Altijd garanties voor bescherming

Al onze systemen worden met 3-5 jaar uitgebreide garantie op locatie geleverd. Dat betekent dat bij problemen een van onze specialisten het systeem komt repareren of vervangt en weer volledig werkend achterlaat. Tevens bieden we mogelijkheden van een on-line backup en uitgebreide beveiliging om de kostbare data te beschermen.

Altijd garanties voor bescherming

Hoewel de Lely Astronaut zeer geavanceerde melkrobot techniek is, het T4C of Horizon systeem is hierin wel het kloppende hart. Wij voeren dan ook bij nagenoeg alle klanten met een systeem van ons jaarlijks preventief onderhoud uit om storingen te voorkomen en een optimale werking te garanderen. Middels een uitgebreide hardware test kunnen we vroegtijdig mogelijke problemen detecteren en preventief (onder garantie) onderdelen vervangen. Tevens zorgen we voor updates, opschoning en veilige schoonmaak van componenten.